Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροβολέας μεγάλου χώρου

Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Flyin Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Flyin Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σχολιάζω σπάνια, αλλά αυτή τη φορά έπρεπε. Δεν μπορώ να ξοδεψω πολύ σε έναν προβολέα και η Julia σύστησε αυτό για με. Έλαβα τον προβολέα τρεις ημέρες αφότου στάλη και δεν μπορώ να περιμένω να τον πάρω χώρια. Φαίνεται ακόμα καλύτερο από την εικόνα. Η επίδραση προβολής είναι επίσης μεγάλη. Είχα μια μεγάλη εμπειρία αγορών αυτή τη φορά, ευχαριστήστε τόσο πολύ τη Julia

—— Μάντισον

SZFLYIN ο προβολέας είναι το καλύτερο της ποιότητας. Αξίζει κάθε πένα. Το χρησιμοποιούμε everynight σχεδόν. Η ποιότητα εικόνων είναι πολύ καλύτερη. Τα δονούμενα χρώματα και εύκολος--ρυθμίζουν τις γωνίες. Ρέουμε όλα. Ο όγκος και η ποιότητα ομιλητών είναι πολύ καλύτεροι από ανέμεινα. Προβάλαμε την ταινία επάνω στο φράκτη μας, ο οποίος ήταν 6 πόδια ψηλά και λιγότερα 20 πόδια. Αυτός ο προβολέας είναι τέλειος

—— D.VIEW

Είμαι Online Chat Now

Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων

Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων
Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων

Μεγάλες Εικόνας :  Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FLYIN/OEM/COSTA
Πιστοποίηση: CE,FCC ,ROHS
Αριθμό μοντέλου: Snp-LU9000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Τιμή: can negotiate
Χρόνος παράδοσης: 5-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, εμπορική διαβεβαίωση Alibaba
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κομμάτια το μήνα

Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων

περιγραφή
Τύπος προβολέων: DLP®Chip×1, επίδειξη DLP Εγγενές ψήφισμα: 1920×1200
Φωτεινότητα: 9800 μονάδες λούμεν Ansi Αντίθεση: 120000:1
Ρίξτε την αναλογία: (0.36~5.50) Μέγεθος τσιπ: 0,67»
Υψηλό φως:

Προβολέας λέιζερ 9800 μονάδων λούμεν DLP Ansi

,

Προβολέας λέιζερ ROHS DLP

,

Προβολέας ψηφίσματος λέιζερ HD DLP

Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων

 

Μεγάλος προβολέας 9800 υπερβολικός HD μονάδων λούμεν DLP Ansi προβολέας snp-LU9000 τόπων συναντήσεως ψηφίσματος λέιζερ

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Υπερβολικό ψήφισμα HD
Καμία επίδραση ουράνιων τόξων
Two-channel επίδειξη ψηφιακών σημάτων
Αλλοδαπή τρισδιάστατη επίδειξη
Νέα πηγή ακτίνας λέιζερ, προστασία του περιβάλλοντος και προστασία ματιών
Αποδοτική dustproof τεχνολογία
Έξυπνος διακόπτης
Δίδυμο στροβιλο σύστημα ψύξης
Τυποποιημένη διαμόρφωση διεπαφών
τρισδιάστατη σύνδεση
το τρισδιάστατο υψηλό ποσοστό πλαισίων αναζωογονεί
HDBaseT
Κάθετη οριζόντια διόρθωση βάσεων
τρόπος να ελέγξει
 
μακράς διαρκείας πηγή ακτίνας λέιζερ 20.000 hours*1
Αυτή η σειρά μηχανών εφαρμοσμένης μηχανικής πηγής ακτίνας λέιζερ έχει μια φωτεινότητα μέχρι 7200lm ~ 8200lm, και μια ζωή πηγής φωτός μέχρι 20.000 ωρών (τυποποιημένος τρόπος) ↑. Τα τμήματα πηγής φωτός σφραγίζονται για να αποτρέψουν τη σκόνη από την είσοδο των οπτικών τμημάτων πυρήνων όπως οι φθορισμού ρόδες και οι φακοί που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στη ζωή επίδρασης και υπηρεσιών χρήσης, αποτελεσματικά που μειώνει τα κόστη συντήρησης και που εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη συνεχή λειτουργία. Είναι καταλληλότερο για την αγορά εφαρμοσμένης μηχανικής που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό! Εάν είναι μια επίδειξη έκθεσης ή ένας ηλεκτρονικός πίνακας διαφημίσεων, μπορεί να είναι περισσότερη ηρεμία.
 
Ενέργεια Stepless - τρόπος αποταμίευσης
Βάσει της ζωής πηγής φωτός μέχρι 20.000 ωρών (τυποποιημένος τρόπος) *1, το παραδοσιακό σταθερό σχέδιο τρόπου εξοικονόμησης ενέργειας εγκαταλείπεται. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της νέας πηγής φωτός ε-λέιζερ, η επίδραση και ο θόρυβος εξοικονόμησης ενέργειας βελτιώνονται, και ο stepless τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας αναπτύσσεται innovatively, ο οποίος ισχύει στα μεταβλητά σενάρια εφαρμογής εφαρμοσμένης μηχανικής!
Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της ζωής φωτεινότητας και υπηρεσιών, παρέχει στους χρήστες 4 επιλέξιμους τρόπους, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιηθούν με την επιλογή και την εφαρμογή του κατάλληλου τρόπου μέσω των επιλογών.

Ελαφριά παραγωγή

ελαφριά αποδοτικότητα παραγωγής
Ζωή πηγής φωτός (η)
τυποποιημένος τρόπος
100%
20000
Ενέργεια - τρόπος 1 αποταμίευσης
70%
30000
Ενέργεια - τρόπος 1 αποταμίευσης
50%
50000
σιωπηλός τρόπος
50%
20000
Στον προαναφερθε'ντα τυποποιημένο τρόπο, οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να ρυθμίσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους (η ακρίβεια μονάδων μπορεί να φθάσει σε 1%), οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις κανονικές ανάγκες της φωτεινότητας επίδειξης και να επιτύχουν την επίδραση της ενέργειας - αποταμίευση.
*1 αυτή τη φορά είναι ο χρόνος ζωής της πηγής φωτός, όχι ο χρόνος εξουσιοδότησης.
*2 ο χρόνος είναι ο χρόνος ζωής της πηγής φωτός μετά από τα μακρά ζωή που 2 τρόπος ανοίγονται πάντα, όχι ο χρόνος εξουσιοδότησης.
*3 η ζωή υπηρεσιών θα ποικίλει πολύ ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τις συνήθειες χρήσης και άλλους παράγοντες. Και είναι αυτή τη φορά ο χρόνος ζωής της πηγής φωτός, όχι ο χρόνος εξουσιοδότησης.
 
HDR υψηλό - ποιότητα
Δύο πρόσθετοι τρόποι ρύθμισης εικόνας για HDR υψηλό - η ποιότητα προστίθεται. Και με την ενεργοποίηση της δυναμικής σειράς χρήσης της επέκτασης της φωτεινότητας, η παρουσιασμένη εικόνα προβολής είναι ρεαλιστικότερη.
 
τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας
Η τεχνολογία ΑΝΥΨΩΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ (ποιοτική αύξηση εικόνας), που βελτιώνεται ειδικά για τα χαρακτηριστικά της πηγής ακτίνας λέιζερ, ενισχύει το ρεαλισμό της εικόνας από την ενίσχυση της «λεπτομέρειας», «τη σκίαση» και «τη ζωηράδα» κατάλληλη για τα χαρακτηριστικά χρώματος της πηγής ακτίνας λέιζερ. Συγχρόνως, η ΕΞΟΧΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ η λειτουργία ρύθμισης έχει βελτιωθεί από το «υψηλό χρώμα που δίνει», το οποίο μπορεί πιό βαθειά σωστός η επιρροή του εσωτερικού φωτισμού ή των εξωτερικών πηγών φωτός στην εικόνα, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την επίδραση αντίθεσης εικόνων και βελτιστοποιώντας την οπτική εμπειρία. Ακόμη και σε ένα φωτεινό περιβάλλον, μπορεί να είναι επιδειχθείσα σαφώς εικόνα.
 
Λειτουργίες τήξης ραψίματος και απεικόνισης επιφάνειας
Χρησιμοποιώντας τους πολλαπλάσιους προβολείς, μέσω της να συνδέσει λειτουργίας, άνευ ραφής να συνδέσει των μεγάλων εικόνων μπορεί να επιτευχθεί. Συγχρόνως, λόγω της γεωμετρικής λειτουργίας διορθώσεων, μπορεί εικόνα στα κυρτά αντικείμενα όπως οι κύλινδροι και οι σφαίρες. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία διορθώσεων κυρτής επιφάνειας, η διαστρέβλωση της εικόνας μπορεί να συμπληρωθεί και να ρυθμιστεί, και η προβολή κυρτής επιφάνειας έχει επίσης τη δημιουργικότητα θαυμάσιου Seiko. Με βάση τα στοιχεία αυτά, με τη χρησιμοποίηση της κάμερας (ή της κάμερας), η αυτόματη γεωμετρική διόρθωση της συσσώρευσης της τήξης ραψίματος, της ειδικών μορφής και του χρώματος φωτεινότητας εκτελείται.
※ Ο εξοπλισμός εκτός από τους προβολείς που απαιτούνται για την αυτόματη γεωμετρική διόρθωση πρέπει να προετοιμαστεί χωριστά
 
Γεωμετρική διόρθωση (παραμόρφωση)
Οι διαμορφωμένες προβολές σε σφαιρικό, κυρτός και τις γωνίες πραγματοποιούνται από τη γεωμετρική διόρθωση χρησιμοποιώντας μια αφιερωμένη εφαρμογή πορτών σε ένα PC.
 
μετάδοση υψηλής επίδοσης
Ολόκληρη η σειρά είναι εξοπλισμένη με την εισαγωγή διεπαφών HD BaseT και 2 τρόπων HDMI (HDMI1/HDMI2), 1 παραγωγή τρόπων HDMI, διεπαφή 3GSDI (που υποστηρίζεται μόνο από SNP-DU8200), η οποία μπορεί να υποστηρίξει την υψηλής ευκρίνειας μετάδοση 1080p κάτω από τη μεγάλη τηλεφωνική απόσταση, FulHD, συμβατή παραγωγή σημάτων 4K.
※ Μέχρι 4 του προβολέας μπορεί να είναι σε σειρά παραγωγή μέσω HDMI ΈΞΩ λιμένας, και αριθμός καταρράκτης εξαρτάται από σήμα εξοπλισμός, καλώδιο, κ.λπ.
 
Λειτουργία ελέγχου αισθητήρων πίεσης αέρα
Εκτός από τους συνήθως χρησιμοποιημένους αισθητήρες για τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τη βαρύτητα, κ.λπ., αυτός ο προβολέας έχει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης αισθητήρων πίεσης αέρα, το οποίο ελέγχει την ταχύτητα ανεμιστήρων του προβολέα σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανίχνευσης της πίεσης αέρα στα διαφορετικά ύψη να εξασφαλιστεί σταθερή λειτουργία του προβολέα, έτσι ώστε ο προβολέας μπορεί να προσαρμοστεί «στην επίδραση οροπέδιων»
 
360° πανκατευθυντική προβολή
Η μέθοδος εγκαταστάσεων είναι εύκαμπτη και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε γωνία.
 
Αυτόματη δύναμη on*4
Όταν ο προβολέας είναι στον εφεδρικό τρόπο και ανιχνεύει ένα τηλεοπτικό σήμα που εισάγεται από μια εξωτερική συσκευή, αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί τον προβολέα για να επιδείξει αυτόματα την εικόνα στην οθόνη.
*4 αυτή η λειτουργία υποστηρίζει μόνο τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ IN1, HDMI2, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΉ εισαγωγή λιμένων. Αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη όταν τίθεται ο εφεδρικός τρόπος την εφεδρεία δικτύων (WOL) ή τη δύναμη - εκτός από. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα μπορεί να επιτραπεί ακούσια μέσω μιας συνδεδεμένης εξωτερικής συσκευής. Έτσι μην βάλτε τα πράγματα σε ή γύρω από τον προβολέα.
 
 
 
Μηχανοποιημένοι φακοί, μετατόπιση φακών και μνήμη φακών
Όταν ο προβολέας είναι στον εφεδρικό τρόπο και ανιχνεύει ένα τηλεοπτικό σήμα που εισάγεται από μια εξωτερική συσκευή, αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί τον προβολέα για να επιδείξει αυτόματα την εικόνα στην οθόνη.
※ Κατά το χρησιμοποίηση μιλ.-713CN.
 
 
 
4K εισαγωγή σημάτων
Οι λιμένες HDMI, HDBaseT και DisplayPort αυτής της σειράς προβολέων αναγνωρίζουν την εισαγωγή σημάτων 4K. Παρέχει περισσότερες διαφορετικές επιλογές για την εγκατάσταση εφαρμοσμένης μηχανικής και φέρνει σε ένα υψηλός-τέλος την οπτική απόλαυση.
4K καφετής τρόπος: Σχήμα υποστηρίξεων 4K 50Hz/60Hz 420 τρόπου Hai και 24Hz/25Hz/30Hz444, σχήμα 4:2:2.
4K τρόπος μετατροπής: Υποστηρίξεις 4K 50Hz/60Hz44 τρόπου Hai, σχήματα 42:2, 4:2:0 και 24Hz25Hz/30Hz, 4:4, σχήματα 4:2:2.

 

Τεχνολογία προβολής

DLP

Εξοπλισμός επίδειξης

Προδιαγραφή τσιπ

DMD, 0,67 "

Ψήφισμα

Εικονοκύτταρο

1920×1200

Φωτεινότητα

11000 μονάδα λούμεν Ansi

Πηγή φωτός

RgB διπλό λέιζερ χρώματος (κόκκινος & μπλε)

Ελαφριά διάρκεια ζωής

20,000hours

Αναλογία αντίθεσης

120,000:1

Λόγος διάστασης

16:10

Μοντάρισμα

Ανώτατο όριο/υπολογιστής γραφείου/μέτωπο/οπίσθιο τμήμα

Τύπος φακών

Μηχανοποιημένη μετατόπιση/μηχανοποιημένο ζουμ/μηχανοποιημένη εστίαση

Μετατόπιση φακών

Οριζόντιος

+/- 15%

Κάθετος

+/- 50%

Φακός

Τυποποιημένος φακός A06

Ρίξτε την αναλογία 1.22~1.53

Προαιρετικός φακός A15

Ρίξτε την αναλογία 0.75~0.95

Προαιρετικός φακός A01

Ρίξτε την αναλογία 0.95~1.22

Προαιρετικός φακός A03

Ρίξτε την αναλογία 1.52~2.92

Προαιρετικός φακός A13

Ρίξτε την αναλογία 2.90~5.50

Σταθερός φακός A16

Ρίξτε την αναλογία 0.36

Θόρυβος

Τυποποιημένο @25℃

Πλήρης τρόπος: 38db/τρόπος Eco: 36db

Κατανάλωση ισχύος

Τυποποιημένος τρόπος: 1050W, εφεδρικός τρόπος: <0>

Διαστάσεις (WxDxH)

484mm X 519mm X 181mm/19in X 20.4in X 7.1in

Βάρος

23.5kg/51.8lb

Εισαγωγή

PC/βίντεο

HDMI 1,4 υποστήριξη x1 HDCP

Dvi-δ x1

Δ-υποβρύχιο 15pin x1

HDBaseT x1

3g-SDI x1

τρισδιάστατος-Sync x1

Παραγωγή

PC/βίντεο

Δ-υποβρύχιο 15pin x1

HDMI 1,4 υποστήριξη x1 HDCP

τρισδιάστατος-Sync Χ 1

Λιμένας ελέγχου

IR

IR μακρινό

Συνδεμένος με καλώδιο τηλεχειρισμός

Συνδεμένος με καλώδιο σε x1

Τοπικό LAN

Rj-45 x1

ΩΧΡΟΣ

Τύπος Α x1 USB

Rs-232

Rs-232 (δ-υποβρύχιο 9 καρφίτσα) x1

Βελτίωση συστημάτων

Μίνι USB (για τη βελτίωση υλικολογισμικού του τοπικού LAN μόνο) (δ-υποβρύχιο 9pin) x1

 

Μεγάλος τόπος συναντήσεως 9800 υπερβολικό HD λέιζερ μονάδων λούμεν DLP Ansi ψήφισμα προβολέων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Flyin Technology Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Colin Ho

Τηλ.:: +8618038098051

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα